Näyttely Tokiossa

Tokiossa avautuu huomenna SASHIKO näyttely ”UNIK – Origin of Scandinavian Design”. Näyttely pidetään Ruotsin suurlähetystössä 5-8.10.2016. Näyttelyssä on esillä suunnittelmani Sashiko-tekstiili. Näyttely on kolmas Scandinavian Pattern Collectionin yhteisnäyttely.

Matka Japaniin

Olen suunnitellut kuoseja Japanin markkinoille vuodesta 2013. Kesällä tein ensimmäisen matkani Japaniin  ja sinne haluan matkustaa uudelleen. Matkustin Tokioon mieheni kanssa, joka on valokuvaaja ja matka oli meille kummallekin erittäin inspiroiva. Matkan aikana  tapasin agenttini Sachikon ja yhteistyökumppaneitani. Sain mahdollisuuden pitää näyttelyn Kamawanu Galleriassa Tokiossa. Yhtenä sateisena iltana pidin galleriassa esittelyn itsestäni suunnittelijana ja kerroin myös omasta arjestani Suomessa. Seuraavalla matkalla haluaisin nähdä kirsikankukat tai syksyn väriloiston Japanissa.

 

Tokyo-näyttely-kutsu_webtokyo70_web

Tervetuloa!

Nyt uudet kotisivuni on avattu! Oli opettavaista, hauskaa ja välillä haastavaakin uusia kotisivujani. Jotain vanhaa on jäänyt pois ja uutta tullut tilalle. Uusinta on juuri tämä osa, jonne voin lisätä ajankohtaisia tapahtumia ja uutisia. Tervetuloa!

Kiitos Malin! / www.pixelfarmen.fi